Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

måndag 10 juli 2017

Kronans flytt är Flyttnord - Varning!


VARNING NYTT FÖRETAGSNAMN PÅ FLYTTNORD!
Hämtat ur en berättelse från ett par som blivit drabbade  (inte jag alltså)
Vi blev igår lurade av ett ”företag” som kallade sig KRONANAS FLYTT men som i själva verket var FLYTTNORD.
Det började med att de kom 2 timmar efter avtalad tid.De kom med en för liten lastbil, som dessutom var avställd enligt fordonsregistret. De lastade oproffsigt halva vårt bohag och åkte iväg. Min man åkte efter lastbilen till vårt nya boende. Där lossade de möbler och när det endast var några få saker kvar i lastbilen började de kräva betalning kontant (9200:-) för hela flytten.
De ville dessutom ha dubbelt betald, ytterligare 9200:- för att vi sedan själva skulle ordna med rotavdraget. Plus detta ville de ytterligare ha 2000:- för att de skulle ordna ytterligare en lastbil som var tvungen att flytta resten av vårt bohag.
Flyttkillarna på plats var inte våldsamma men stämningen var hotfull. Deras chef ringde flertalet gånger och hotade min man med både det ena och andra om vi inte betalade, vilket var riktigt läskigt.
Min man betalade 4600:- för halvt utfört jobb och sa att han skulle kontakta polis.

Läs mer HÄR om folk som blivigt drabbade.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Flyttnord alias Kronans flytt alias Flytt Hansa alias GBG flytt alias Göteborgs flyttbyrå AB.
Så ser det ut och bakom ligger samma brottssyndikat, det är samma personer som figurerar, som använder samma metoder
för att bluffa nya kunder, pressa upp priset från det tidigare övernskomna, ta bohaget som gisslan för att sedan pressa ut mera pengar under mycket hotfulla former. En inspelning häromdagen som förekommer i Jönköpings posten avslöjat för mig som är en av de som råkat ut för dessa gängkriminella, att det är samma person som brukade kalla sig för Gabriel när han representerade Göteborgs flyttbyrå, som nu säger sig vara Daniel. De använder sig av bibliska täcknamn.

Jag anser att så länge media inte namng personer trots att de r väl kända brottslingar sedan länge, så kommer nya kunder hela tiden utsättas flr brott. Och vad gör egentligen polisen? Har de semester året runt? Förundersökningen mot Göteborgs flyttbyrå har pågått i snart 3 år nu!

Anna

Anonym sa...

Jag glömde att nämna ytterligare ett företagsnamn som Flyttnord använt sig av: Prima Flytt.
Det är inte så lätt att komma ihåg alla, det blir nya företag varje dag, och inga konkursförvaltare har något att anmärka. Det är ett märkligt samhälle vi lever i, vissa av oss måste försörja oss på jobb som sliter ut våra kroppar och skatten vi betalar försvinner in i ett svart hål. Andra kan försörja sig genom att begå brott och leva samtidigt på våra skattepengar.


Anna