Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

onsdag 6 april 2016

Göteborgsposten grundlurad av webbyrå"Göteborgspostens läsare rasar över den nya sajten" kunde jag också ha valt som rubrik för går man in på GP's facebooksida så är kommentarerna och responsen där inte nådiga. Och jag håller med samtliga läsarinlägg. Detta är en K-A-T-A-S-T-R-O-F i dålig webbdesign utan dess like.

Här har man verkligen tänkt till.. inte ett jävla dugg och det är faktiskt en underdrift. Nej, jag trodde först det var ett sjukt aprilskämt som hamnat på glid.

Nej, fy spyflugan för eran nya design GP, har ni en praoelev vid spakarna? Rena rama scrollorgien så man får skavsår på fingertoppen.Ingen överblick på sidan för fem öre alls.

Sajten är helt överdimensionerad såsom ni skulle tro att alla era läsare har grava syn
fel. Bilder blåses upp så att de knappt får plats på sidan och texten är proportionerligt stor den med.

Den verkar endast vara mobilanpassad eller varför viftar hela redaktionen glatt på bilden med sina mobiler? Jag sitter med min dator hemma med en 23 tums skärm och Google Chrome läsare och intrycket är rent för jävligt utan att överdriva GP. Och jag ler inte ett endaste dugg!


Seriöst Markus Hankins, som är onlinechef på GP, kan du se en endaste liten läsare som är nöjd här? Detta är en läsarstorm Markus! Ni som journalister och tidning måste nu ta ert ansvar och lyssna på era läsare. Jag förstår inte vad ni har för argument eller syfte att behålla denna vedervärdiga design utan att tappa läsintresset totalt? 

Verkar som ni blivit blåsta av en webbyrå som påstått att denna design ger mer sidvisningar och reklamintäkter p.g.a scrollorgien på varje sida. 

I fantasin kanske men i verkligheten så är det en katastrof. Nej, svälj stoltheten och inse fakta och återgå till den tidigare designen omedelbums annars kommer ni att tappa läsare och läsintresset totalt. Helt garanterat!

Webbyrån har ni lyssnat på GP och inte verklighetens läsare. Annars skulle det inte se ut som det gör ibland kommentarerna på er FB-sida.

Övrig webmedia gnuggar nu händerna av tillströmningen med nya läsare. Starkt jobbat GP!
P.s) 5 ggr större betyder INTE 5 ggr bättre GP.
                 (Kanske på en balkong)

Se läsarkommetarerna på GP FB-sida HÄR och HÄR 

Gå in på GP's sajt och se läsupplevelsen HÄR

Läs även inlägget om GP's storhetsvansinne HÄR

GT kuppat över Hankins till GP? läs HÄR

GP har även gjort en Youtube film om deras sajt HÄR

Gå med i FB gruppen: Vi som vill ha tillbaka Göteborgspostens gamla webbsida

Inga kommentarer: