Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

onsdag 16 juli 2014

Novotel hotell i Göteborg - Nej tack!Att ha ett sådant uruselt underhåll på en sån viktig del som en utrymningsväg är fan skrämmande dålig nonchalans för sina gästers säkerhet av hotel Novotel.

Oavsett om man nu klarar livhanken ut från hotellet, så ska man inte mötas längre fram av en igenvuxen defekt trappa, och därmed riskera att skada sig. Det säger väl sig självt att det ska vara säkert hela utrymningsvägen. Nej, Jerker Dellblads förklaring ger inte ett stabilt intryck, liksom utrymningsvägen.

Absolut inget hotell jag skulle rekommendera till mina vänner och bekanta. Dissa detta ställe direkt,omgående och bums är mitt råd.Jerker Dellblad :  Vill inte dribbla med GPLäs här: http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.2431201-kaos-nar-brandlarmet-gick-pa-novotel

3 kommentarer:

Jerker Dellblad sa...

Att vakna till en stark larmsignal kan vara en traumatisk upplevelse, speciellt när små barn reagerar på vuxnas oro. Denna gång hade någon trotsat rökförbudet och tänt cigaretter i ett trapphus på 6:e våningen.
Med anledning av kritik från en gäst kontaktades Räddningstjänsten som besökte oss dagen därpå. De konstaterade att Novotel är ett mycket säkert hotell för sina gäster.

- Larmet utlöstes bara på 6:e våningen, vilket ger fem minuters inspektionstid innan hela hotellet vid behov larmas. Det behövdes inte denna gång.
- Alla fem nödutrymningsvägar är i gott skick. Den klagande gästen valde en spiraltrappa i stål, som leds vidare till en trätrappa med dubbla räcken i stål. Bilderna visar en trätrappa på Älvsborgs fästning.
- Räddningstjänsten var snabbt på plats och informerade tillsammans med nattportieren våra gäster om att de tryggt kunde återgå till sina rum.

Jag beklagar att en gäst snubblade olyckligt i trappan och vill gärna tro att det är omtanke om sina medmänniskor som gjort att hennes berättelse i artikeln är överdriven, inte hennes orimliga kompensationsanspråk.

Det automatiska brandlarmet är till för att rädda liv. Vi ser till att det fungerar även nästa gång något händer, då kan det vara allvar.

Med vänlig hälsning

Jerker Dellblad
Hotelldirektör

PS Kom gärna över på en kopp kaffe Gessleman, ska jag visa vilken fin ordning vi har!

Gessleman sa...

Så du menar seriöst att Catharina Carlsson har skickat en bild på en trätrappa tillhörande Älvsborgs fästning istället för trätrappan hon gick i? Varför i all världen skulle hon det Jerker Dellblad?

Gessleman sa...

Givetvis ska HELA utrymningsvägen vara säker att följa oavsett om det inte nu det gällde den DIREKTA nödtrappan ut från hotellet, så att det inte blir en "flaskhals" p.g.a all växtlighet eller defekta delar av trätrappan som stoppar upp som sedan leder till folk skadar sig som i detta fallet om man har bråttom.