Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

fredag 29 mars 2013

ICA handlaren Jan Lindberg hällde urin över snattare


Hällde urin över snattare - Skyllde på kaffeblask


Bakgrunden till övergreppet är att Ica-handlaren Jan Lindberg på ICA Supermarket Fridhemsplan S:t Eriksgatan 26 i Sthlm  ertappade kvinnan med att snatta.När de väntade på att polisen skulle komma bad kvinnan att få låna toaletten, men Ica-handlaren Jan Lindberg vägrade. Kvinnan kissade då i en papperskorg. När handlaren upptäckte vad som hänt blev han så arg att han hällde urinen över henne.

"Jag var extremt upprörd i samband med händelsen och jag handlade i vredesmod. Gjort är gjort och så här efteråt kan jag bara be om ursäkt för mitt handlande. Jag är normalt en lugn och sansad person men i samband med den obehagliga händelsen tappade jag konceptet för en stund", säger Lindberg.

Ursäkt och ångerfull, tveksamt. Låter snarare som ett psykopatisk reaktion som i Robert Larssons fall.Ica-handlaren Jan Lindberg blev dömför ofredande och fick för det här kalaset betala

Dagsböter 40000 kronor
Brottsofferfonden 500 kronor
Skadestånd 10000 kronor

Summa 50500 kronor


Se : http://www.svtplay.se/klipp/938709/hallde-urin-over-snattare

Citat ur tingsrättens domslut :

I polisförhör har Jan Lindberg uppgett att ”han gav tillbaka det som tillhörde henne”, att ”det var kvinnans vätska och att det är klart att hon skulle få tillbaka det” samt att ”om hon pissar i en papperskorg så är det klart att hon ska få tillbaka pisset”.

Ställd inför dessa uppgifter har Jan Lindberg lämnat mindre trovärdiga förklaringar till dessa uttalanden. Hans uppgifter vid huvudförhandlingen om att det var fråga om kaffeblask och inte urin framstår enligt tingsrättens mening som en uppenbar efterhandskonstruktion som kan lämnas helt utan avseende.

Tingsrätten finner det därmed utrett att Jan Lindberg har hällt urin över kvinnan och han ska därför dömas för ofredande i enlighet med åtalet.

1 kommentar:

Lena T sa...

Fy fan vilket svin! Att dessutom storljuga i tingsrätten om det när man tidigare erkänt detta i polisförhör är knappast smart gjort. Usch vilken falsk och vidrig människa.