Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

onsdag 31 oktober 2012

Vansinnigt - Jag skulle ha VÄGRAT jobba
Vissa ungdomar har inte mycket IQ bakom pannbenet då det saknas en normal tankeverksamhet att detta faktiskt är FARLIGTSjälvklart så kan en allvarlig skada eller olycka inträffa i samband med detta. 

En bussförare kat.ex  köra av vägen med sina passagerare. Att skärpa straffen eller ändra reglerna för vad som räknas som en skadegörelse låter som en bra ide. 

Är man nonchalant och inte tar tag i detta så händer det säkert en allvarlig olycka snart. Själv skulle jag strejka direkt och vägra jobba under sådana här vidriga arbetsförhållanden.

Håller fullkomligt med Björn Torstensson att lagarna bör skärpas och att brotten ska generera hårdare straff.

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.1113334-ransgard-det-kanns-som-mordforsok-

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.1116858--nagon-kommer-att-bli-dodad-

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.1116856-skenande-attacker-med-gron-laser

3 kommentarer:

anna sa...

jag är bussförare och skyddsombud och jag kräver alltid att linjen dras in under det dygn det hänt. På det viset kommer inte kompisarna hem eller föräldrarna efter ölkvällen på stan. Då först kan nåt positivt hända. Vi kan skapa en kampanj (om västtrafik vore intresserad men...) Bussbolagen sparar pengar genom att dra in trafiken för händer sånt här får vi betalt utan att köra! Så varsågod och skratta skattebetalare nästa gång åt "busstrecket" varsågod! Så jag tackar för att nån fattar vad det handlar om Gessleman. Vi borde vägra jobba av fler skäl än detta men här är gränsen nådd, definitivt.

Anonym sa...

När man stänger av trafiken så tror jag att busarna vinner, tyvärr. Det är nog flest helt oskyldiga som drabbas än busarna och deras anhöriga. /Mona

Jean Fatal sa...

håller med Anna, säg upp dig genast.