Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

söndag 15 april 2012

Saknar ordentlig värme, Torktumlare och Torkskåp

Själv har min flickvän svårt att torka tvätten i sin egen tvättstuga därför det finns varken en torktumlare eller ett torkskåp i tvättstugan. Däremot finns det ett stort dammigt torkrum som blåser ut varmluft och partiklar som är allergiframkallande. Fläkten saknar både filter och reningssystem för luften och då vi båda är känsliga mot detta kan hon inte använda sig av sin tvättstuga fullt ut och får tvätta hos sina vänner istället.

Hyresvärden Bovista menar att hon ska köpa en egen torktumlare/torkskåp och ha hemma. Och ansöka om något slags handikappsbidrag för detta. För de vill inte investera i detta självklara för sina hyresgäster. För vi tycker båda att detta ska vara en STANDARD i tvättstugor. Eller hur?

Bovistas svar :

"Beträffande utrustningen i tvättstugan så är det inget planerat att vi skall komplettera den med torkskåp o Tumlare.Vi (Fastighetsägaren) anpassar inte våra fastigheter till varje enskild hyresgäst´s fysiska problem.Det är Hjälpmedelcentralen sköter handikappanpassning och bekostar detta för medborgare med fysiska o medicinska problem. Självklart är det behovsanpassat. Be era läkare om hjälp att ansöka hos dem, så beviljar vi den ombyggnaden/kompletteringen i Er lägenhet."


Min flickvän har även haft mer eller mindre kallt i sin lägenhet och har haft så sedan nov/dec Elementen blir aldrig riktigt varma trots att hon har dessa på full värme. Temperaturen har legat vid +16 som kallast. Medeltemperaturen brukar ligga på knappt 18.5-19 grader.

Vi har försökt luftat elementen men inget har hänt med värmen. Hon har haft en värmefläkt på i vardagsrummet som genererat värme till lägenheten men som samtidigt ökat hennes elkostnader med ca 1000:- i månaden som nu har blivit orimligt och dyrt för henne. Vi är båda förkylda till och från sedan en längre tid och tror absolut att den kalla lägenheten kan ha bidragit till detta .


http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.915858-aktion-mot-usla-lagenheter

Inga kommentarer: