Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

lördag 14 april 2012

Flera av killarna är aktiva kampsportareFlera av killarna är kampsportare och utövare av extremvarianten MMA, som är en blandning av boxning, brasiliansk jiu-jitsu, judo och thaiboxning.

Att många ungdomar går och tränar bara för att sedan gå lös på människor med sina färdigheter är helt sinnessjukt och tyvärr en sanning.

För att vissa klubbar inte har en bättre noggrannare undervisning och koll av sina medlemmar i sporten är grymt oanvarigt. Då man låter unga psykiskt outvecklade drägg lära sig livsfarliga slag och sparkar är t.o.m rent straffbart kan man tycka.

Misshandeln av Carl-Eric Cedvander har beskrivits som mycket rå och brutal och ska ha avslutats med att han sparkades i huvudet. Hela kraniet blev intryckt på Carl-Eric efter misshandeln.

Jag har själv tränat kampsport i min ungdom och jag tycker flera oseriösa klubbar runt om i landet ska svartlistas och förbjudas.

Dock finns det MÅNGA BRA klubbar som gör ett fantastiskt jobb och man lär sig grunderna mellan kropp, själ och psyke på ett mycket bra sätt.

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.915534-alla-misstankta-nu-pa-ungdomshem

Inga kommentarer: