Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

lördag 31 mars 2012

Ett visst våld - Urusel och genomskinlig bortförklaring


En av killarna och Carl-Erik med Barney

Så jävla patetiskt dumt svarat av mördarungen. Även om mannen har försvarat sig mot killarna så var det knappast berättigat att därför hela gänget då skulle anfalla mannen.

Precis som de var rädda att åka på stryk av 61-åringen och måste vara riktigt säkra att inte få stryk själva och måste då allihopa misshandla honom nästan till döds.

Vilken rutten urusel och genomskinlig bortförklaring killen försöker ge av händelseförloppet. Jag köper inte en story om ett ungdomsgäng som skulle handlat i något slags självförsvar.

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.903972-en-av-de-misstankta-nekar-till-mordforsok

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.904294-kortedaladadet-15-aring-haktad-for-misshandel

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.904294-kortedaladadet-fyra-haktade-for-misshandel

2 kommentarer:

Anonym sa...

Håller med anonym, självklart ångrar de sig, inte bara för att de blir inlåsta, utvisa packen med föräldrar. Föräldrarna har ju uppfostrat sina barn till att ej respektera svenskar, äldre, kvinnor, barn och djur, har själv vittnat hur de skriker jävla svenska horor efter svenska tjejer.Hur de hetsar, retar och plågar djur. Klart mamman gråter det är ju hon som har uppfostrat sin son, hon skulle ha tänkt på det innan, så hade hon sluppit att gråta och Carl-Eric och hans hund kunde ha fått vara i fred. De har förstört livet för Carl-Eric och hans familj.Vad har de här att göra om de inte kan lyda våra lagar, säg det du som tycker så synd om barnen och mamman?

Siv sa...

Mitt hjärta går till Carl Erik , hans hund Benjamin och hans syster och familj.