Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

torsdag 1 december 2011

Landstinget tror att Evert Stefanssons ben växer utVad i helvete är det för fel på sjukvården i Sverige egentligen? Tror de att benen kommer att växa ut igen eller vad? En så jävla puckat idiotiskt kränkande motivering så det inte är sant. Kräv skadestånd för ett sånt totalinkompetent svar direkt. Ta mej fan det värsta jag hört på länge!

Den jävla ärthjärnan till handläggare som formulerade den motiveringen i landstinget borde få lämna sin post och få en lobotomi utan bedövning samtidigt. Man kan ju undra om dessa funktionsnedsättningar som väldigt många tjänstemän på skilda nivåer i olika myndigheter får, är bestående eller om besvären försvinner när de slutar sina arbeten?

Händelseförlopp:

Inom loppet av ett år har Evert Stefansson tvingats amputera båda sina ben. För att klara sig själv så långt som möjligt ansökte Evert Stefansson om en permobil som hjälpmedel. Evert Stefansson har en lång sjukdomshistoria som diabetiker bakom sig. Njurarna har tagit stryk liksom synen. För drygt ett år sedan blev läget riktigt allvarligt och Evert fick föras till sjukhus akut.

Efter den akut livshotande situationen bättrade Evert på sig. Problemen med dålig cirkulation i benen fortsatte dock och i januari i år gick det inte längre. Då hade ena benet blivit så dåligt att det blev tvunget med amputation. Bara ett halvår senare var det dags för det andra, berättar Evert.

Sedan dess sitter Evert där han sitter. Han är numera helt beroende av hustrun Siv. Tillvaron i dag är till stora delar ett instängt liv i radhuset hemma i Buskhyttan för både Siv och Evert. 60 år gammal kämpar Siv med att försöka ta körkort med maken som handledare för att vidga familjens rörelsemöjligheter.

Med hjälp av en handläggare från Nyköpings kommun ansökte man hos landstinget Sörmland om att Evert skulle få en permobil. Svaret blev då ett Nej, med ovanstående motivering. Kom in med en ny ansökan, svarar handläggaren som avslog Everts ansökan.

http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.788096-saknar-ben-men-nekas-permobil

Inga kommentarer: