Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

fredag 25 november 2011

Svartlista Hyresvärden i Guldheden direkt!


Det skiljer 2 dagar mellan
bilderna på denne överlycklige man,
som nu äntligen får chansen att återhämta sig.

Jag tycker det är under allt mänskligt tänkande av hyresvärden Poseidon i Guldheden att de kunde vräka en blind skötsam gammal man, rätt ut på gatan. De borde skämmas STORT! Hur fan är Poseidon funtade i huvudet egentligen kan man undra?
Jävla blöthjänor! De borde kölhalas!

Finns det någon som helst medkänsla av Poseidon överhuvudtaget under pannbenet när man agerar på detta ohumana sätt? Knappast troligt med dagens facit hand. Muthärvor, korruption och nu Abbe. Fy fan vilket svinbolag säger jag, som inte är värda att bära denna havsguds namn.

Detta är ett ruskigt skrämmande scenario att det kan hända en skötsam människa som Abbe, här i Sverige 2011. Jag skulle vilja SVARTLISTA Poseidon direkt, utan någon som helst tvekan, vad än tvisten än må ha varit. För så här gör man fan bara inte!
Detta är helt sinnessjukt FEL.

Har just startat en facebookgrupp som heter "Vi som vill svartlista Abbes hyresvärd i Guldheden" Inte mycket att jämföra mot Lasse Lindbergs arbete. Men jag vill ändå markera att detta är fan inte ok av hyresvärden Poseidon att utsatta en blind skötsam människa för! Låt oss sänka Poseidon ner i djupet för alltid.

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.782904-blinde-abbes-ode-engagerar

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.784129-trots-tva-domar-ska-abbe-ut-pa-gatan-igen

3 kommentarer:

Emil sa...

Varför svartlista Poseidon?
på vilket sätt är Abbe skötsam?

Till att börja med så hyrde inte Abbe av Poseidon direkt utan han hyrde i "andrahand" av socialen som i sin tur hyr av det kommunala bolaget Poseidon

För det andra så har Abbe inte skött sig, han har hamnat i en hyrrestvist och då gjort det man aldrig aldrig skall göra skitigt i att betala hyran! Om jag inte missminner mig så hade Posiedon väldigt stort tålamod med just abbe då de väntade i tre månader inna de agerade, just för att det var via socialen. En vanlig sketen människa kan utan problem bli vräkt på studs om man inte kontaktar värden och förklarar sig. Hade Abbe varit en skötsam person så hade han gjort som man skall vid hyrestvist och deponerat sin hyra den sista varje månad hos länsrätten.

För övrigt är det synd om Abbe? Han har ju själv aktivt valt parkbänken. När han vräktes erbjöds han av socialen plats på ett boende en plats han VALDE att tacka nej till, "hellre en parkbänk i Vasastan än tack överhuvudet och en varm säng 6 mil utanför stan"

Slutligen att svartlista poseidon är att svartlista dig själv (förutsatt att du är folkbokförd i Göteborgs kommun). Poseidon är ett kommunalt bolag, det ingår i det kommunala bolaget Framtiden AB vars styrelseordförande är Anneli Hulten. Det är alltså Göteborgarna själva som i så fall skall svartlistas!

Så fundera inför 2014 hur styrelserna i de kommunala bolagen skall se ut och om Göteborg ens skall ha massa kommunala bolag med kommunpolitiker i styrelsen istället för människor med erfarenhet från verkligheten.

Anonym sa...

@Emil sa...
Det så kallade boendet som Abbe erbjöds var ett boende för psykiskt sjuka! Du kan själv prova på och bo på dårhuset eller sova i kylan på en parkbänk, sen kan du kanske ha "rätt" att yttra dig. Det är lätt att sitta hemma och mysa i värmen och döma andras val när du aldrig varit i samma sits själv!Du är säkert en sån som skryter och slår dig på bröstet om hur Sverige är"världsbäst i välfärd" när du är på semester utomlands, fast du VET att i verkligheten sover folk under broar och i trappor, parkbänkar i våra underbara Sverige! Lär dig vad ordet EMPATI betyder!

Gessleman sa...

Poseidon-Emil lägg av med det där politiska dyngsnacket! Du vet tydligen inte vilken fruktansvärd missär Abbe upplevde i sitt boende

Att du bara försvarar detta hemska tyder på att du antagligen jobbar inom Poseidon,Socialen eller är en politisk förvriden SD'are. Usch, vad det stinker empatilös Besserwisser!