Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

fredag 16 december 2011

En trevlig julklapp av Västtrafik - Men...Först så tänkte jag, Okej.. men det är ju inte första April än. När jag började läsa resten av artikeln så förstog jag "kanske" var syftet med detta och jag blev ganska positivt inställd till Västtrafiks tanke, iaf en liten stund. Sen gick mitt logiska tänkande igång.

Därför.. att förvarna innebär i praktiken att mängden betalande ökar på den aktuella sträckan under kontrollperioden, medans på övriga sträckor kommer tjyvåkandet att öka, för där är det ju "säkert" att fuska.

Undrar även om detta " säkra fuskande" påverkar den nuvarande prisbilden med månadskort, etc eller kommer det inte att innebära några dolda eller höjda avgifter?

Ulf Nyström på GP har säkert stenkoll på detta och jag ser fram emot mer info och givetvis en bättre utveckling och resultat från Västtrafiks sida vad det gäller underhållet med bussarna.

Koppelåkandet fortsätter tyvvär numera utanför dörrarna på vagnarna och jag tror att vi kommer att se en allvarlig olycka snart. Har försökt säga till killarna som åker men blev misshandlad mer eller mindre som tack. Vad kan man göra? Jo, att fortsätta vara uppmärksam och agera!

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.801989-slut-for-oanmalda-biljettkontroller

1 kommentar:

Anonym sa...

Du ska prata med Västtrafik och Polisen om koppelåkandet. Jag hotade att fotografera de som åkte och ge bilderna till polisen. De är inte på samma plats i nu alla fall. Vissa behöver skydd mot sig själva.