Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

torsdag 17 november 2011

Familjen Fusk - Vilken Flopp!Ja, det kanske inte är alla medlemmar i den stora CC familjen som myglar med markerna. Men ändå ett väldigt dumt sätt att överhuvudtaget ens försöka med den stora säkerhet av kameror som finns överallt. Att man trots detta vågade tyder på en klar och tydlig GGG (GörGalenGambling) av samtliga inblandade.

Nej, det handlar nog snarare om att "vissa" personer inte ska jobba inom dessa yrken för de har en större risk och benägenhet än andra att "lockas" plus en dålig säkerhet och urval vid en anställning kan nog vara en bidragande orsak. Kanske bör man ta vara på en mer noggrannare profilering och bättre personanalys vid en anställning för att sålla bort de mest riskfyllda personligheterna.

Nu avslöjas det på vilket vis man har gått till väga, att det rörde sig om lite småbelopp här och där som växt till ett allt större. En riktig skräpflopp som gav en bra "hands up" av ledningen som synade bluffen. Spelvärlden lockar många fiflare och gamblers tyvvär och en del vill tydligen dunka dumskallen blodig i rouletten och spela mot omöjliga odds.

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.776509--man-blir-som-en-familj-

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.776430-bytet-blev-minst-kvarts-miljon

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.777523-sa-kunde-ligan-lura-kasinot

Inga kommentarer: