Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

tisdag 19 april 2011

Rökdykare eller Rökdyrkare


En passiv rökare mot sin vilja


Att det ska vara rökfritt på allmänna platser såsom i väntkurer och på perronger m.m har jag länge velat och ansett som en självklarhet, där flertalet rökare verkar ignorera totalt att det står flera ickerökande personer och även astmatiker och allergiker i deras närhet.

Jag är så jäkla trött på dessa vandrande skorstenar som utan någon som helst omtanke för sina icke rökande medmännniskor helt ogenerat och nonchalant står och röker i väntkurerna inne i stan. Fast man vänligt säger till om detta, så struntar de flesta i min förmaning och säger att det inte finns några förbudskyltar uppsatta och fortsätter glatt att bolma på sina stinkande giftpinnar.

Till slut så får man snällt kliva ut därifrån för att inte storkna av röklukten. Dessutom är jag allergisk mot rök och får problem med luftrören. Röken blir ju så koncentrerad därinne om folk står och röker i sådant litet område men det verkar de inte fatta med sina nikotinfyllda hjärnor tydligen.

Nä man ska tydligen vara klädd som en rökdykare med mask och hela kittet för att kunna vistas normalt i Gbg's väntkurer och andra allmänna platser, för att undvika att bli passiv rökare mot sin vilja. Underbart Liseberg att ni tänker på alla ickerökande barn som vistas där. Jag vill som de flesta känna sockervaddslukt och alla andra goda dofter som man ska uppleva med sin näsa på ett nöjesfält.


http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.606270-rokforbudet-delar-lasarna


http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.605702-liseberg-blir-rokfritt

Inga kommentarer: