Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

måndag 25 april 2011

Ogenomtänkt Dasshumor - Skrattretande


Ger både skratt och gråt

Tycker som sagt att placeringen var onekligen lite udda och väldigt dåligt påtänkt. Hade de idetorka på humorfronten då de klämde fram detta ställe? Och att de sen har stenkoll vem som ska titta eller kissa är ju ganska omöjligt. För när det kommer ett stort gäng människor och det blir flera som vistas därinne samtidigt, finns det knappast en chans att urskilja skrattet från kisset. Jag tycker ändå att en toabesök sen ska kosta högst en femma oavsett servicenivå.

Kommer det en barnfamilj på 5 st som alla är nödiga så blir det 50 spänn att punga ut med, och skrattet kanske då fastnar i halsen. Tror att den höga betalningen ska fungera som en slags kompensation för det fria besöket till "lustiga huset" Inte så kul att höra ett asgarv i högtalarna då man sitter och trycker och vill ha lite privat atmosfär omkring sig. Kanske inte just denna toaletten man då ska välja om man är nödig, både prismässigt och privat.

Annars är det ett väldigt roligt och fyndigt påhitt med en skrattvägg tycker jag, men placeringen kunde varit vid ett HELT annat ställe än på ett offentligt dass.Det finns ju hur stora ytor som helst David Schongin att placera väggen på i Frölunda torg. Folk ser ju den inte heller om de inte springer in på toa förståss.

Inga skyltar, pilar eller någon annan info i hela Frölunda torg berättar ju om detta. Så lite bättre PR om väggen vore ju en bra ide iaf. Tacka GP och mig istället för gratisreklamen David Schongin, och flytta väggen till ett lämpligare och bättre ställe snarast.


http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.609844-skrattfest-pa-frolunda-torg

1 kommentar:

Anonym sa...

bilderna är inte inne på själva toaletten, utan utanför, reporterna håller sig inte helt till sanningen, välkommen att komma och titta själv!