Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

söndag 20 maj 2018

Göteborgsposten tar betalt för målgångsfilm - Fult o fräckt sätt att jaga nya prenumeranter


Löpare från hela Sverige (och världen) tvingas prenumerera på GP för att få ta del av sin egen målgång. Idiotiskt dumt, GP!
GP har gått ut innan Göteborgsvarvet att de kommer ha en målgångskamera som man kan ta del av och se sin egen målgång.
Vad man inte berättade att denna film kommer att ligga som en betalande sådan d.v.s att man måste vara en prenumerant för att få tillgång till detta.
Då det är jättemånga som springer Göteborgsvarvet från HELA Sverige (och världen) känns det helt galet att dessa löpare måste bli prenumeranter för att se sin målgång.
Ska de verkligen behöva registrera sig som prenumerant på GP bara för att få tillgång till filmen? En lång jävla näsa räcker GP alla de löpare från hela Sverige och välden som måste betala för att se sig själva gå i mål.
Det är jättefräckt och helt galet fel då dessa t.e.x i norrland eller andra delar av Sverige eller i världen knappast har någon nytta av att läsa eller prenumerera på GP i Göteborg och enda anknytningen var nu endast Göteborgsvarvet.
Tycker detta var ett jävligt fult och fräck sätt av GP att jaga nya prenumeranter, oavsett om det nu kostar "bara 1 kr" första månaden.
Detta ska inte behöva kosta någonting tycker ALLA av mina vänner som sprang varvet och INTE bor i Göteborg.
Sen om man blir prenumerant för 1 kr och sedan tackar nej till fortsatt sådan så blir man ändå efteråt påtvingad en massa onödig reklam och erbjudanden från GP som man vill slippa, då ens mailadress blir registrerad i GP's databas.
Betala och bli prenumerant annars får du inte ta del av filmen med din målgång. Nej detta tvungna prenumererande för att se sin målgång för alla dem som sprang är så jävla lågt av GP.
Mvh, Michael, Victoria, Bengt, Sven, Gunilla, Peter, Cecilia, Torbjörn, Anders, Eva och Thomas, (och säkert många fler som tycker detsamma)
Betallänken till målgången hittar du HÄR

2 kommentarer:

Gunnar sa...

Vansinnigt att jag som deltagare i Göteborgsvarvet och kommer från Dalarna ska behöva prenumerera och betala för att se mig själv gå i mål. Skamligt att vi löpare skall drabbas av detta snikna tänkande av Göteborgsposten. Usch och fy!

Ulla sa...

Jag håller med dig Gessleman även jag kommer utsocknes från Gästrikland och har ingen större lust att teckna något sådant. Känner mig mycket besviken på Göteborgsposten.