Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

lördag 14 maj 2016

Transdev - Mobilpratande oansvariga förare


Fotade ännu en mobilpratande förare. Det är förbjudet för chaufförerna att prata i mobilen under körning. Handsfree är tillåten och då är det endast tjänstesamtal som gäller. Men många skiter som sagt i detta!

Detta hände idag på Frölunda torgs bussterminal då han svängde ut från sin hållplats vid ca 17:45 tiden. Knappast smart att börja sin utkörning från busstorget med att hålla sin mobil i ena handen o babbla. Helt jävla oansvarigt!

2 kommentarer:

Anonym sa...

En stackars busschaufför behöver prata i telefonen. Då rycker Gessleman ut som räddaren i nöden. Tar på sig rollen om hur en yrkeschaufför skall sköta sitt jobb. Bra Gessleman! Bra att vi har medelålders töntar med dåligt självkänsla som du som räddar världen från all ondska. Hade du bloggtorka när du gav dig på den här stackars busschauffören? Vet du om att det finns terapi för särskoleelever som dig så att du slipper angripa andra människor därför att du har ett så dålig självkänsla?

Gessleman sa...

Men hallå! Antagligen är du en helt blåst yrkeschaffis med noll ansvarskänsla och inte vill följa det regelverk som finns för bolagen eller så jobbar du på Transdrev och är lika dum i huvudet. Att du bara kommenterar som "anonym" bevisar bara din feghet med dina fjantargument. Patetiskt!