Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

måndag 12 augusti 2013

Otillåtet reklamtält stod ivägen för gående


Väldigt dåligt placerat i gångstråket i Frölunda torg galleria hade butiken TGR ställt ett indiantält som reklampelare för deras produkter. Frågaär om det ens är tillåtet då BR-leksaker lite längre bort har alla sina leksaker INNE i affären

Tältet stod i vägen för de gående i stråket och det sprang barn och lekte i det samtidigt.Tältet flyttade på sig även av detta.

Tanken att locka kunder in i affären var ju ganska uppenbar, men frågan är om centrumledningen vid Frölunda torg hade gett sin tillåtelse för denna reklam? Eller om TGR körde fult med otillåten marknadsföring.

Jag är i gallerian så gott som dagligen och har ALDRIG sett någon butik sätta ut sina produkter UTANFÖR affären. Förutom en del blommor.


David Schongin centrumchef vid Diligentia AB svarar:

"Nej, vi medger inte någon av våra butiker att placera varor i våra galleriagångar. De enda butiker i gör undantag för är våra blomsterbutiker som vi tycker ger lite extra färg genom att placera ut blommor. Vi kommer att följa upp detta med butiken och påtala våra riktlinjer för dem för att undvika upprepning"

1 kommentar:

Ulla sa...

Såg också tältet.Lekstuga mitt i gången där det sprang barn och lekte indianer.