Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

söndag 16 december 2012

Rösta med hjärnan - Inte med järnrörenOm jag förstått SD rätt så är problemen med invandrare bland annat att de inte förstår svensk kultur, seder, lagar och regler. 

Man menar att många invandrare utnyttjar systemen för att leva på staten. Man menar att invandrare har dålig kvinnosyn. Det är dags för SD toppen att kliva ur garderoben för de har kryssat i samtliga av dessa tre kategorier själva. 

Bevisen kommer från deras egna filmupptagningar. Frågan är vilket land kommer de ifrån, egentligen? Vad ger dem rätt att bryta mot svensk lag? Är det bättre för kvinnor i Sverige att bli förnedrade av en etnisk svensk än en svensk med annat etniskt ursprung? 

De ser sig som herrefolk och vill få makt över statsapparaten. De är redan tredje största partiet. Vad händer den dagen de sitter i regering och har polis, militär och rättsväsende underställt sig. 
Beter man sig så här med begränsad makt. Hur beter man sig inte då när man har all makt? 

Nazisterna gick ifrån statskupp och revolutionstankar över till idén om parlamentarisk revolution. Tyskarna röstade fram sin diktatur. Fundera ordentligt på detta innan du lägger din röst på detta parti!Tänkvärda ord :
Om Åkesson hade en utländsk fru så skulle det låta:

"Du får välja en favorit att ta in i landet älskling!"

Gessleman, 41 år

http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.1165089-sd-ar-nu-tredje-storsta-partiet

http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.1165712-sd-backar-kd-under-sparren

Inga kommentarer: