Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

torsdag 15 november 2012

Hela SD borde ta timeout p.g.a hjärnbristDet man inte har i hjärnan, har man tydligen i järnrören.


Det är ta mig fan sorgligt och bedrövligt att se SD's partitopp bete sig som svin och järnrörs attityden ger mig huliganvibbar. 
SD kommer säkert att locka en del likasinnade tyckande våldsverkare med denna film.

Och många chockade väljare kommer samtidigt att gå ur partiet med. Slutresultatet lär ju inte bli ett sådant som Åkesson hade tänkt sig om partiets framtid kan jag gissa. 

Det råder tydlig hjärnbrist både här och där. Tragiskt grabbar!


http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.1130065-akesson-extremt-illa-


1 kommentar:

Gessleman sa...

Om jag förstått SD rätt så är problemen med invandrare bland annat att de inte förstår svensk kultur, seder, lagar och regler.

Man menar att många invandrare utnyttjar systemen för att leva på staten. Man menar att invandrare har dålig kvinnosyn. Det är dags för SD toppen att kliva ur garderoben för de har kryssat i samtliga av dessa tre kategorier själva.

Bevisen kommer från deras egna filmupptagningar. Frågan är vilket land kommer de ifrån, egentligen? Vad ger dem rätt att bryta mot svensk lag? Är det bättre för kvinnor i Sverige att bli förnedrade av en etnisk svensk än en svensk med annat etniskt ursprung?

De ser sig som herrefolk och vill få makt över statsapparaten. De är redan tredje största partiet. Vad händer den dagen de sitter i regering och har polis, militär och rättsväsende underställt sig.

Fundera på det innan du lägger din röst! Beter man sig så här med begränsad makt. Hur beter man sig inte då när man har all makt?

Nazisterna gick ifrån statskupp och revolutionstankar över till idén om parlamentarisk revolution. Tyskarna röstade fram sin diktatur.Det kan du också göra!