Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

lördag 29 september 2012

Dags nu igen? - Gårdstens Gängdrägg!Är det nu Gårdstens tur att sätta fegstämpeln på kartan tro? Vad i helvete är det som är fel hos allt fler ungdomar? Har de inte fått sig en funderare kring Kortedalamisshandeln att man ger fan i de äldre? Tydligen inte. Dags, politiker att visa nolltolerans mot detta.


Äldre folk måste kunna känna sig säkra i sin egen stad, detta kommer på sikt att starta riktiga oroligheter i Göteborg, medborgargarden och andra grupper kommer att ta till motvåld är jag rädd för. Har dock hittat lite skyltar som känns väldigt passande i sammanhanget...

4 kommentarer:

Janan sa...

Klart dom inte lärt sig något om Kortedalafallet. Straffet var knappt mätbart. Det sänder knappast skräckens vågor bland de som gillar flockmisshandel.
J

Gessleman sa...

Nej, tyvvär inte. Dessvärre gav det tydliga signaler till vissa att det var okej att puckla på.

Anonym sa...

Kanske var någon av de misstänkta / dömda för Kortedala-misshandeln delaktiga även i detta? Alla är ju ute på gatan igen.

Anonym sa...

Ingen tvekan om att de signaler som vårt övernaiva rättsväsende och de obefintliga eller milda straffen sänder går hem stenhårt hos tonårsligisterna.

De VET mycket väl att de i princip kan göra vad som helst inklusive mörda och tortera, utan kännbara påföljder. Det förstärker den känsla av osårbarhet och det snedvridna jätteego som kännetecknar alla dessa empatistörda killar, och tjejer med för den delen. Se bara på det närmast perversa hyllningsaltare till en grov rånare och narkotikalangare som byggts upp på och runt spårvagnshållplatsen på Briljantgatan. Att det får vara kvar månadsvis efter mordet sänder helt fel signaler om vem som styr och sätter normen i samhället.

Detta i kombination med det grundmurade hatet mot eller i bästa fall totala missförståndet om vad vårt samhällssystem innebär och de krav och rättigheter det innehåller kommer osvikligt att leda till en kraftigt eskalerande nivå på våldet både ute i förorterna och var som helst, när som helst, i samhället i stort.

Det är bara en tidsfråga innan vi får se medborgargarden som försöker sätta hårt mot hårt och skapa sin egen rättvisa... och då kommer det att gå ännu mer snett. Tvi vale vilka framtidsutsikter.

OM inte våra makthavare omedelbart ser till att mycket kraftigt skärpa lagstiftningen och tillämpningen av denna, liksom att ge enormt mycket större resurser till Skola, Socialtjänst och Polis, inte nödvändigtvis i den ordningen.

/Lars N