Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

måndag 6 augusti 2012

newjob2day.com = Herbalife,Varning!Du, som har fått en sådan här lapp i brevlådan.Varning! Varning! Låt dig inte luras av deras marknadsföring. Då det inte sägs ett endaste dugg på deras hemsida, vad det konkret rör sig om, och man tvingas då skicka en s.k "intresseanmälan" först eller ringa deras "representant" i det område som du bor.

Sen måste man köpa in deras produkter till sig själv först innan man själv kan sälja dessa vidare och i slutändan så blir detta en DYR affär. Du erbjuds att jobba för dem men du måste köpa hem ett "eget startpaket först" Hela konceptet bygger på  "pyramid-försäljnings-principen" Du MÅSTE sälja MYCKET för att tjäna dina pengar.

Herbalife är en sektliknande verksamhet, som tar pengar från dig, och en dyr affär blir det!  Där många personer har fått leverskador av deras produkter,som de snart inte får säljas alls eftersom EG håller på att stifta om vissa av förordningar om läkemedel samt livsmedel. De tv-program som jag har sett, har personer förlorat nästan sina liv p.g.a. olika förgiftningar! Det finns åtskilliga artiklar om detta företag på nätet att läsa om. Häänågra som jag hittat


http://sv.wikipedia.org/wiki/Herbalife


http://blogg.piggelina.se/2010/05/dligt-herbealife/


http://forum.mammapappa.com/viewtopic.php?f=7&t=701


https://www.flashback.org/sp34045697 (ekonomiska fakta)


https://www.flashback.org/p29201743

Inga kommentarer: