Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

lördag 28 juli 2012

Hans Gunnar har sålt sin sista biljettDet är Hans Gunnar Haraldsson ( född 1962) och ordinarie ledamot i styrelsen för biljett.nu som greps och sitter nu anhållen föbedrägeri. När mannen anhölls under gårdagskvällen och togs till förhör hade han estor mängd kontanter på sig, ca 45.000:-


Enligt uppgifter till medier ska vd:n ha sålt olika vip-paket till Springsteen-konserterna i Göteborg, och att han utgett sig för att jobba för arrangören Live Nation. Jag vill inte kommentera ett specifikt polisärende. Problemet ligger inte hos Biljett Nu utan i lagen om att man får sälja vidare biljetter för dyrare priser. Det behövs en lagändring, säger Kristofer Åkesson, presschef Live Nation. Biljettförsäljningen ska bland annat ha skett på olika hotell. Det finns fyra polisanmälningar om bedrägeri riktad mot mannen.


Mannen är nu skäligen misstänkt för grovt bedrägeri, säger Peter Adlersson, presstalesman. Så jävla lågt att blåsa fans och folk på deras upplevelse och biljetter. Och jag har även flera vänner som råkat ut för detta bluffbolag.

http://www.gp.se/kulturnoje/1.1017842-biljett-nu-s-vd-nekar

6 kommentarer:

Anonym sa...

Falska biljetter? Var har du hittat denna information? Eller far du med osanning?

Biljettnu däremot har förhoppningsvis satt sin sista potatis!

Anonym sa...

Har du inte blandat ihop två personer, Gessleman. Det står om en annan person som greps utanför Ullevi :
" Före fredagens konsert blev polisen plötsligt tillvinkade av en man som försökt komma in på konserten, men blivit nobbad i dörren eftersom hans biljett inte var äkta.
Efter att ha fått vända i entrén fick mannen sedan syn på personen som sålt honom biljetten och tillkallade polis.
– Försäljaren greps direkt efter att poliser undersökt hans bil och hittat både kontanter och fler falska biljetter, säger Anders Klingberg, inre befäl på krimjouren i Göteborg.
Mannen ska ha sålt ett 20-tal biljetter till Springsteen-fans som blåstes på idolens konsert. Förfalskaren är nu misstänkt för urkundsförfalskning och bedrägeri.
Mannen, som är känd sedan tidigare för polisen, har erkänt att han är skyldig till anklagelserna."

Pelle Pelikan sa...

De har aldrig förfalskat biljetter. De har tagit betalt men aldrig levererat. Lite för snabb research och för mycke tyckande? Tyvärr är det ofta så här "sanningar" skapas...

Gessleman sa...

Utgick från GP's och Aftonbladets egna artiklar om detta

http://www.gp.se/kulturnoje/1.1017842-biljett-nu-s-vd-anhallen

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article15178851.ab

Gessleman sa...

Inte första gången heller biljett.nu är i blåsväder..

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/rockbjornen/article12427251.ab

Anonym sa...

Oj vad besserwisser... Du har ju noll koll tyvärr! Den stora boven i det hela är Live Nation som också äger Ticnet. Men Aftonbladet skriver inte om det, eftersom världens största konsertarrangör pumpar in pengar i tidningen.

Live Nation "snodde" bland annat roxette's spelningen från BiljettNu som hade förstahandskontrakt på den. BiljettNu fick senare RÄTT i domstol mot Nöjet/Live Nation, varför skriver inte Aftonbladet om det?