Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

söndag 15 januari 2012

Bandypappan - En verklighets såpa


Hur ska det sluta?

Radioprogrammet "medierna" har bekräftat det jag många andra visste att det rörde sig om två (2) olika pojkar och pappor och nu även två (2) olika ledare som träffat pojken. Iallafall har den ena ledaren träffat den ena pojken som kom till rätta men ej den andra.

Låter det rörigt och förvirrande? Ja det är bara förnamnet på denna märkliga och osannolika historia som i nuläget inte är slut. Fortsättning väntas i nästa vecka från åklagaren.

Hör berättelsen här:
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2795&artikel=4908901

Som jag tidigare skrev i min blogg att HELT ANNAN pojke kom däremot till rätta som var ljushårig tillhörande en Åkerberga klubb som Conny OCKSÅ hade träffat på. Pojken hade surat lite men kom till rätta av ledare för klubben och förd till sin pappa. Denne pojken hade ingen mobil säger ordföranden Magnus Malmgren i Åkersberga innebandyförening.

Enligt ordföranden Magnus Malmgren, i Åkersberga innebandyförening som också har pratat med Conny Eriksson ska den tioårige pojken (som varit försvunnen) ha haft mörkt lockigt hår, jeans och en jacka. Han kan ha burit matchtröjan under jackan men det är dock oklart, säger ordföranden till nyheter 24.

Det har ju nämnts hela tiden att grabben stått i bara matchkläderna ute i kylan. Och nu sägs det plötsligt att han haft både jacka och jeans. Trots att pappan tog grabbens ytterkläder med sig!

Tv inslag från SVT här (där Conny b.l.a säger shorts-spelkläder)
http://svtplay.se/v/2669983/rapport/han_hittade_10-arige_innebandypojken

Nu känns det mer och mer som Conny mörkar eller är en mytoman. Dessutom så sägs av de inblandade det att det är två (2) olika grabbar det rör sig om, en ljushårig och en mörkhårig. Och detta nämns även på Bohlins blogg. Märkligt att Conny bara nämnt en (1) kille hela tiden om det nu skulle finnas en kille nr 2 som han OCKSÅ träffade. Men denna kom till rätta. Det luktar myglig efterkonstruktion lång väg.

Det har "ryktesvägen" sagts att denna pappa och pojke som äntligen nu i efterhand hittats och som har förhörts av polisen, att denna pojke skulle "hittat på allt" om att hans pappa åkt i från honom till Conny Eriksson. Som då skulle ha ringt upp denne pappa som då svarade honom det som framkommit. I själva verket var denna pappan kvar i hallen och ovetandes om att grabben dragit en "lögn" för Conny.

Men, OM det skulle visa sig stämma så har Conny Eriksson på flera punkter "ljugit" om viktiga iakttagelser och fakta. Som han inte bör "blanda ihop" om han i efterhand skulle påstå detta.

Conny kan inte slingra sig ur det orubbliga faktum hur mycket orm han än försöker att vara. Då han till SVT Rapport säger att grabben stog i spelkläder och sen till ordföranden att han hade både jeans och jacka. Det är en stor lögn bara det. För mig räcker detta som bevis att han undanhållit en viktig del av sanningen.

http://www.gp.se/sport/1.827949-felaktigt-om-innebandypappan

Inga kommentarer: