Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

tisdag 13 december 2011

Securitas Misshandlar och Bötfäller


Något som bör läggas under granen

Underbart att höra att så många okända människor ville hjälpa Annica med sitt bidrag. Securitas tre grundläggande värderingar "Ärlighet, Vaksamhet och Hjälpsamhet" är ljusår ifrån sitt rätta motto och budskap denna jul, då man ska verkligen ska utföra osjälviska handlingar.

Hur tänker Securitas nu kan man undra? När man grovt felbedömer ett knä i korsryggen med en spark i baken. Har man skygglapparna fortfarande på trots filmbevisen som GP visat?

Är det en ren tillfällighet att det finns våldsamma och nitiska anställda på Securitas eller saknas det en "Christmas spirit" hos bolaget kanske?

Det ena utesluter inte det andra. Känns ju onödigt våldsamt på filmen från Nordstan där ena vakten avslutar med att knäa killen i ryggen.

Ett tydligt knä i korsryggen

Att Securitas informationschef Peter Köhler inte heller kan se skillnad mellan en spark i baken som han kallar det för, och ett knä i ryggen är ju grymt anmärkningsvärt.

Att inte heller lyssna, utan typ gå på automatik är ju lika illa det med, av Securitas P-vakter. Man måste ju vara lyhörd. Hoppas de får påhälsningar av "Jularnas ande"

För att bevisa att det FINNS bra parkeringsvakter med ett gott hjärta så vill jag be andra lära sig av BORÅS, klicka länken här nedan.

http://www.bt.se/nyheter/boras/parkeringsvakt-en-bra-dag-ar-nar-vi-inte-lappat-en-enda-bil(1424024).gmhttp://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.799354-gav-klappar-till-fattiga-botfalldes-av-p-vakt

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.800367--det-ar-helt-underbart-

12 kommentarer:

Anonym sa...

Så du menar att alla inte ska behandlas lika inför lagen?

Gessleman sa...

Att smidighet och empati ska ingå i jobbet är ju en självklarhet vilken yrkeskategori man än jobbar inom

Anonym sa...

det är så att man kan inte parkera som man vill, man måste respektera skyltarna amnars fallerar samhällets..

Gessleman sa...

Vet du vad flexibilitet och ödmjukhet är? Det har fan inget med att respektera skyltar att göra.

Man måste inte tok-bota alltid kära anonym. Man måste LYSSNA. Tror inte parkerings-Sverige skulle kollapsa bara för några p-vakter visar ett humant tänkande.

Ärlighet Vaksamhet Hjälpsamhet sa...

Som väktare på Securitas, dock ej p-vakt, vill jag verkligen be om ursäkt för vissa vakters beteende. Securitas tre grundläggande värderingar är ju faktiskt Ärlighet, Vaksamhet och Hjälpsamhet, vilket ju denna vakten tydligen inte ha lärt sig, och borde verkligen skämmas för det dåliga beteende han visat i denna situation. Vill även passa på att ge Nordstans vakten en riktigt näsknäppa, för det mycket dåliga beteende och den urkassa människosyn dom visat gentemot andra människor. Ni är en skam för resten av Securitas många bra väktare !.
Världen skulle må mycket bättre om man redan från grundskolan får lära sig visa hänsyn, empati och sympati, men tyvärr är det väldigt få människor som vet vad dessa ord ens betyder, vilket är riktigt tragiskt.
Än en gång vill jag be om ursäkt till Annica Gerber!.

Anonym sa...

Handlar inte mycket om inlägget i sig. Vill bara säga att det är så sjukt bra med någon som har civilkurage nuförtiden!! Det är något som de flesta svenskar saknar vilket jag tycker är otroligt synd med tanke på att min kompis blivit misshandlad på korsvägen i Göteborg, mitt på dan utan att någon ingrep.
Keep it up! Du är grym!!

Anonym sa...

Varför ska andra betala hennes parkeringsböter? Hon vet väl vart hon får ställa sig med bilen? Och varför har hon startat ett eget konto för insamlingar till Stadsmissionen? Kan vi inte bara skänka direkt till dem? Hur vet vi att dessa pengar inte handlas upp av Annica. Visst ska man vara snäll men det finns många lurendrejare därute...hälsn Anna

Anonym sa...

Du gör det enkelt för dig "gesssleman" när du tycker p-vakterna ska "lyssna" istället för att bötfälla. Alltså, alla som felparkerar har en anledning. Ska p-vakten lyssna på allt gnäll från felparekerare? Du bör inse att vi lever i ett samhällemed regler och lagar som vi alla måste rätta oss efter! Vänd blicken mot dig själv istället för att skriiva dessa självgoda blogginlägg.

Gessleman sa...

För att bevisa att det FINNS bra parkeringsvakter med ett gott hjärta så vill jag be andra lära sig av BORÅS

http://www.bt.se/nyheter/boras/parkeringsvakt-en-bra-dag-ar-nar-vi-inte-lappat-en-enda-bil(1424024).gm

Anonym sa...

då ska jag skicka mina böter till dig ifort sättningen.
TACK

Gessleman sa...

Av vilken galen anledning ska jag betala dina böter?

Spiken sa...

Du har väl lite empati ? Om jag får en P-bot när jag lämar min gamla mor till tandläkaren, då kan väl du betala min bot