Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

lördag 1 oktober 2011

I nöd och lust - samt ekonomiskt


Att gifta sig ekonomiskt

Bröllopet är en stor händelse i varje människas liv och man vill ju att varje del i denna högtidliga händelse skall vara perfekt och vackert. Men samtidigt är det väldigt viktigt att tänka på vad varje del kostar och planera sitt bröllop därefter. Jag ska själv gifta mig snart och fick spara in på en del bitar och det känns ju ganska naturligt att man även ska betala sitt bröllop i förskott till samtliga ställen.

Jag förstår inte varför alla inblandade är så godtrogna att de ger en betalning i efterhand som ett alternativ. Så klart det kostar att gifta sig. Men då ska man ha råd och framför allt planera detta ekonomiskt så inte bara bröllopsfotot hamnar i GP som i detta fall. Tror samtidigt inte GP går ut i tidningen med en sådan här "ekonomisk" sak om det inte fanns underlag och belägg för detta.

Tycker det samtidigt är märkligt att inte föräldrarna eller vännerna hjälpte till ekonomiskt med finansieringen av detta så det slapp hamna i tidningen kan man ju också tycka. Om paret var medvetna om sin bakgrund och ekonomiska situation så borde man iallafall ha vetat om riskerna med det ekonomiska att genomföra ett bröllop på detta vis. Som man bäddar får man ligga kan man nog säga utan att spekulera om bröllopsnatten. Jag vill ändå trots detta inträffade, ge all min lycka till brudparet i framtiden, för det kan de nog behöva.

http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.737339-bedragare-betalade-inte-for-brollopet

Inga kommentarer: