Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

tisdag 31 maj 2011

TT - Tidningarnas Trakasseringsbyrå


Ja vad säger man om TT och andra tidningar som bara vill sälja lösnummer och rubriker på kungens och monarkins bekostnad. Ett riktigt lågvattensmärke att ställa kungen mot väggen om saker som hände för typ 30 år sen. Vad vill tidningarna egentligen? Smutskasta vår kung så han abdikerar i förtid? Nej det råder tydligen en desperat nyhetstorka på tidningsmarknaden så man måste ge sig på kungahuset igen. Och nu med en mera personlig elak och trakasserande ton gentemot kungen i frågorna. Nej skäms hela bunten och lämna kungen och kungahuset i fred.


Låt vår regent styra de sista åren av hans tid i fred tills Victoria tar över. Vill ni svärta ner kungens rykte och hans liv med er galla till trycksvärta, så är ni inte heller värda att kallas seriösa reportrar och tidningar utan hamnar hos "se och hör" och andra skvallerdränkta blaskor som bombarderar oss med en massa skitskvaller som borde spolas ner i toaletten innan de hinner komma i tryck. Retorikexpert hit och dit.. Skvallerpressen får en halv avsågad nolla för dåligt vett o etikett och uruselt moraliskt omdöme i pressetik av mig iallafall.

Svenska folket borde anmäla TT och pressen till KU för grova trakasserier och förtal utan någon som helst saklig grund. Hur långt eller hur LÅGT ska pressen få bedriva jakt på nyheter och rubriker egentligen? Vi såg alla hur det slutade för prinsessan Diana i England som blev jagad av Paparatzzis. Nu är det dags att sätta stopp för dessa fula rubrik och nyhetsjakter i Svensk media


http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.641725-juholt-tror-pa-kungenhttp://www.gp.se/nyheter/sverige/1.641810-oenigt-om-kungaintervjuns-betydelsehttp://www.gp.se/nyheter/sverige/1.641320--den-svenske-kungen-har-inte-riktigt-koll-http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.638209-kungens-bakslag-en-bakgrundhttp://www.gp.se/nyheter/sverige/1.641202-kravet-pa-sanningskommission-bestarhttp://www.gp.se/nyheter/sverige/1.641275-hovet-lagger-ut-kungaintervjuhttp://www.gp.se/nyheter/sverige/1.641033-kungen-nekar-till-anklagelserhttp://www.gp.se/nyheter/sverige/1.641181-dubbla-betyg-till-kungens-svarhttp://www.gp.se/nyheter/sverige/1.641179-charles-valdigt-faniga-fragor-http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.641202--kungen-agerade-for-sent-

2 kommentarer:

Göran sa...

Jag litar mer på Kungen och har större förtroende för honom än många av de stolpskott som sitter i riksdagen. Där finns riktiga rötägg som dessutom har mer makt än Kungen.

Anonym sa...

Frågan är vad tjänar Sverige eller svenskarna på skriverierna om kungen? Att ingen vill ta emot något nobelpris ur händerna på en kriminell? Tack journalister och media att ni gjort en bananmonarki av Sverige.