Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

lördag 28 maj 2011

Kunde likaväl ha inträffat i Göteborg


Nu är olycksorsaken inte helt utredd var som orsakade denna mycket tragiska händelse som gjorde att bussen skenande iväg. Men om den även var lika dåligt underhållen som flertalet av bussarna i Göteborg återstår att se. Jag känner en obehaglig känsla i maggropen när jag tänker på vilken tur vi haft i Göteborg att detta inte hände här istället som då inte vore en överraskning med den undermåliga service bussarna har.

En mycket allvarlig incident och framförallt en väckarklocka som jag tror att bussbolagen och Västtrafik måste nu ta på fullaste allvar. Olyckan kunde likaväl ha varit en Veoliabuss som hade skenat i Göteborg med servicenivån vi har upplevt från detta slarvbolag. Åker som många andra mer spårvagn än buss i den mån jag kan, för att komma till min destination. Och sånt har känns bara mer jävligt otäckt efter allt som hänt tidigare.

http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.639485-svar-busskrasch-i-stockholm


http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.639513-sex-skadade-i-bussolycka


http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.639513-sex-skadade-nar-buss-skenade


http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.639938-busschaufforen-kan-ha-forsokt-stanna

3 kommentarer:

Elsa B sa...

Håller med dig fullkomligt.Otäckt! Jag åker allt mindre buss numera. Försöker åka så mycket spårvagn jag kan. Känns otryggt att använda bussarna.

Hasse sa...

Bussarna håller tyvvär en dålig standard rent generellt och i synnerhet i Gbgsområdet. Slumpen avgjorde nu att detta hemska inträffade i Sthlm istället.Hört att det talats om något bromsfel

Jenny sa...

Fruktansvärt om olyckan berott på slarv