Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

tisdag 2 februari 2010

Västtrafik glömt viktiga infotavlor‏

Nu är vi riktigt förbannade på Västtrafik, Vi bor i Frölunda Torg . Men för dryga månaden sen så flyttade Västtrafik hållplatsen som går in mot stan ca 20-25 meter längre bort.Var de INTE gjorde var att flytta den elektroniska "tavlan" med alla avgångar samt "pappers-tidtabelltavlan" likaså.


Nu kan man varken veta det ena eller det andra när spårvagnarna kommer om man står på perrongen och väntar. Ett stort högt byggstaket spärrar av det tidigare perrongområdet där denna viktiga information finns. Helt super idiotiskt av Västtrafik att glömma en sådan självklar viktig sak. När vi påpekar detta för Västtrafik i telefon kan de inget göra och hänvisar oss till deras mail på synpunkter.

Frölunda torgs avspärrade perrongdel

Klicka på bilden för en större bild

När vi då gör detta så vi ett returmail där det står att "tyvvär kan vi inte svara på ditt mail p.g.a hög belastning men tack för din synpunkt", "observera att du heller inte kommer att få ett svar på din fråga," forsätter det i mailet. Väldigt kul att få ett ovisst besked både i telefon och per mail och ingen tycks veta på Västtrafik varför de på en sådan stor hållplats som Frölunda Torg ska låta deras resenärer drabbas av detta elände.

Varför stänger man då av perrongen när ingen ombyggnad av denna pågår? Jo, nån osmart person tänkte att då vi bygger om INNE i Köpcentrat så måste vi stänga ingången från perrongen till köpcentrat så länge. Sen så tänkte denna person
att vi stänger av perrongdelen också, som var ett GRYMT MEGA feltänk av denna individ. Vidare glömde de sen att flytta all information såsom infotavlor och tidtabeller samt skydd.

Frölunda torgs perrong just nu

Oskyddade resenärer väntar insnöade
Bakom syns den avspärrade delen

Försökte även få fram detta svar av Lars Backström i Gp's chatt men han vägrade svara på denna fråga ,trots att Gp's webredaktion hade fått min fråga 10 ggr och uppmanade Lars Backström att svara på de mer "tuffare" frågorna så vägrade han att ta upp min ack så viktiga fråga. Kritiken är ytterligare befogad Lars Backström, Gör nåt åt detta NU!!

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.302245--kritiken-har-varit-befogad-

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.302899-fortsatta-forseningar-i-kollektivtrafiken

1 kommentar:

Carola sa...

Jag brukar inte klaga på spårvagnarna, för mig brukar det funka bra, men din kritik är befogad. Jag bor i Tynnered, åker till Frölunda torg ibland, och nu är det ju helt omöjligt att veta när det kommer någon vagn. Plus att som igår, då fanns det ingenstans att ta skydd, snön bara vräkte ner över oss som stod och väntade... och det kom ingen vagn på ca 25 minuter...