Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

lördag 28 december 2013

Jan Malmsjö - Drogkupp eller fyllesnack?

Mysgubbe,sångare och skådespelare det kvittar, att man kläcker ur sig ett sådant idiotiskt uttalande bara för man är gammal och en kändis känns varken nyktert eller befogat sagt av Malmsjö.

Och man får verkligen hoppas att det bara är ogenomtänkt fyllesnack av Janne. Att se Malmsjö sluddra fram 12-slaget hög som ett hus, vore ju jävligt sjukt och opassande.

Det är mycket bättre att fråga efter droger via media än på plattan tänkte Janne och gjorde fräckt denna drogkupp. Malmsjö sjönk rejält i mina ögon oavsett syftet bakom uttalandet.

Provocerande och smart av Malmsjö att använda medias hjälp för att införskaffa sin narkotika. Sorgligt att drogkulturen ska få mer utrymme i media med gubbar som Malmsjö.

För om Persbrandt eller Flinck snortar skriks det knarkare lång väg. Det är skillnad på skådis och skådis tydligen. Helt legitimt drogfiske av Malmsjö i media? Not!

Skansenledningen bör absolut se över om Malmsjö verkligen är rätt ambassadör för att ringa in.Värdiga ersättare vore Sven Vollter eller Rikard Wolff. Eller gör som julvärdarna, en ny person varje år.

Har startat en FB-grupp "Vi som inte vill att Jan Malmsjö ringer in 12-slaget" För att se tolvslaget ringas in av en gammal gubbe som vill ha ett "Gott nytt kokain" känns inte bra alls. Byt ut!

https://www.facebook.com/groups/198372227032945/

http://www.gp.se/kulturnoje/1.2225184-jan-malmsjo-jag-vill-prova-kokain

5 kommentarer:

Rune B sa...

Att Jan Malmsjö efter flertalet stroke'ar vill testa Kokain förefaller helt idiotiskt och farligt och Ingemar Bergman vänder sig säkert i sin grav. Medialt pinsamt och ogenomtänkt av Malmsjö.

Christina sa...

Tydlig drogpropaganda enligt mig. Malmsjö borde vara stolt och glad istället över att vara 81 bast och sluppit skiten.

Lelle sa...

Malmsjös starka önskan att prova knark förefaller vara större än klokheten att låta bli.Oetiskt att fiska droger via media hursomhelst.

Thomas sa...

En gott nytt "vitt" år till alla önskar Jan Malmsjö det svenska folket. Att prova knark är ju inte så farligt om man fyllt 81. Dessutom är det ok och legitimt att gå ut med detta i media. IDIOT!

Maria sa...

Ska man idka nån slags dödshjälp till gubben eller vad fan är det Malmsjö vill egentligen? Riktigt obehagligt att han vill framstå som en stackare som inte provat Kokain.