Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

fredag 11 november 2011

Låt huvudena rulla på akuten och stampa på dem!Fruktansvärt av vårdcentralerna att de kan utnyttja sjuka patienter på detta systematiska vis. Ekonomiskt och juridiskt så borde återbetalning och även ett slags skadestånd ske till dessa patienter som utsatts för detta fräcka lurendrejeri. Kicka de ansvariga så långt från en vårdcentral som som möjligt.
Jag vill spy min gröna galla på dessa.

Är själv listad på Capio och det funkar hur smidigt och bra som helst.Vill samtidigt varna för Ekenhälsan där jag innan var listad och en Tomas Meisel där. Han ifrågasätter sina patienter och är riktigt elak i sin framtoning.

Jag fick en tid som de inte hade registerat trots att jag hade ett tidskort med läkarens bokade tid och namnteckning. Fick vänta drygt 3 timmar på en ny tid. Meisel hävdade själv att "bokningen" han hade i sin journal inte var på samma dag som jag hade fått utskrivet på mitt kort.

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.771846-systematiskt-fusk-pa-vardcentral

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du har inte läst hela artikeln va?

Det är ju inte patienterna som utnyttjas, utan man har utnyttjat (de för övrigt mycket märkliga) regler för ersättning från vg-regionen.

/D

Gessleman sa...

Doh!

Så du menar att patienternas plånböcker inte blivigt lidande av detta då?

Citat ur GP's artikel :


"Även patienternas egna plånböcker har blivit lidande.Patientavgiften för läkarbesök på den vårdcentral där man är listad är 100 kronor. Besöker man läkare på en annan vårdcentral kostar det 200 kronor på dagen och 300 kronor på kvällar eller helger.

Enbart i augusti i år drog Vårdcentralen Stampen in drygt 300 000 kronor och Stampenakuten mer än 600 000 kronor på olistade patienter – tre fjärdedelar av de samlade intäkterna"