Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

söndag 3 juni 2018

Mia Manfredsson & Tommy Ekblad - Kommunen sparar och snålar på vattnet
Plaskis i Majorna gapar tom - För kommunen snålar
Är det värmebölja får väl kommunen vara mer flexibel och fylla på den tidigare. Det finns ju många i stadsdelen som skulle haft stor glädje av den redan nu. Är det varmt, ja men fyll på då, det kan väl inte vara så svårt? 
Mia Manfredsson, kommunikationschef på Park- och naturförvaltningen i Göteborg, kan inte på rak arm svara på varför man inte anpassat sig bättre till det varma vädret, hon säger :
Jag antar att bassängen kommer att fyllas på nu under veckan. Att den fylls på den första veckan i juni beror på att Majorna har Megaloppis den sista helgen i maj och att man då brukar hålla till i och omkring bassängen, säger hon. Hon tillägger att bassängen nu ska rengöras och förberedas inför sommarens badsäsong.
Mia Manfredsson, säg som det är istället att kommunen sparar och snålar på vattnet. Det är ju en riktig vattenbrist i stan som Tommy Ekbland enhetschef på kretslopp och vatten gick ut med tidigare att folk skulle spara på vattnet. Och då vill man man ju då inte gärna fylla en bassäng som barn o andra kan svalka sig med eller hur? 
För i helvete Göteborgs kommun, anpassa er efter vädret istället och sluta gnäll på all vattenbrist och andra dåliga ursäkter. Ni har väl legat och stekt och plaskat vid nån strand istället.
Läs mer HÄR och HÄR

Inga kommentarer: