Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

torsdag 25 september 2014

Karin Adelsköld - Du gjorde helt rätt!Ralf kommenterade 2011 själv en "mobbningsfilm" Ironiskt nog blev hans egen mobbning viral 3 år senare.

Se filmen här : https://www.youtube.com/watch?v=I_BdAk7H6Lk


Karin blev kränkt,mobbad och förnedrad en miljon gånger mer och djupare än vad jag har fått utstå idiotkommentarer som den kränkte mannen i media. Hon gjorde helt rätt. Att Ralf hade fräckheten att fråga henne bevisar bara vilket stort arsle han är med sin psyk-kommentar i vuxen ålder. Så var aldrig ångerfull Karin för att du är rakryggad. Eller att du av misstag lade upp en annan version. För Ralf mobbade inte dig av "misstag" lika lite som han sedan i vuxen ålder hade tokglömt det hela och låtsades om som inget hade hänt.

Att Ralf fortfarande sedan har sin FB-sida öppen och att folk kan maila honom tyder inte på ett normalt skambeteende. För vilken människa skulle vilja ha sin FB-sida öppen för beskådan efter en sådan här händelse? Ralf verkar ganska känslokall o hårdhudad och inte ha alla hästarna hemma eller så är killen bara rent chockad och apatisk att göra något alls.

Även om nu Pizzaägaren frågade sin personal om dessa events så borde Ralf inte tagit den rollen som nån jäkla förmedlare till att kontakta Karin.

Dessutom att höra pizzeriaägarens skrämmande rycka-på-axlarna-och-gå-vidare-mentalitet får mig att bli grymt upprörd då denne verkar vara ruggigt okunnig om mobbningens plågsamma konsekvenser (eller var kanske en mobbare själv i yngre dar) Knappast det stället jag skulle gå till om jag var sugen på pizza i Kisa.

Ralf var som barn och förblir som vuxen en arrogant stor empatilös skit i mina och andras ögon till motsatsen bevisas som t.e.x. att simpelt be om ursäkt för den tiden han m.fl gjorde Karins liv till ett rent helvete!

Oavsett om barn är inblandade så ska Ralf kunna tänka, minnas, komma ihåg var han har gjort, inte förtränga förneka,köra på som om inget hade hänt. För det är precis det han gjorde. Hans personlighet är så uppenbar att han nu skyller på sin son för att ge henne skuldkänslor över det som hänt och kommit upp till ytan.

Sådana människor är ytterst arroganta och saknar empatisk förmåga till en viss del utom då det gäller sin egen familj.Visst vore ett samtal den absolut bästa lösningen för alla parter. Men i nuläget känns det som det är Ralf som ska ta första steget och träda fram MYCKET mera ärligt. Personligen så tror jag att Ralf totalfegar istället med svansen mellan benen och gömmer sig bakom sin familj som skydd.

Tycker Karin har tagit upp något stort och viktigt som berört många och kommer att beröra många framöver. En medial väckarklocka som vi alla behövdes väckas av. Mobbare som offer och som medmänniska.

Karin Adelsköld bör aldrig och kommer aldrig att kallas mobbare enligt mig därför hon har empati. En egenskap som mobbare saknar.

http://www.gp.se/kulturnoje/1.2498609-adelskold-stracker-ut-en-hand-till-mobbaren

Inga kommentarer: