Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

söndag 2 december 2012

McImport - Spelet bakom hamburgarna
Dags att seriöst börja bojkotta McDonalds..

Hur i hela friden kan man importera folk för att jobba på McDonalds? Finns det verkligen inga svenska ungdomar som kan tänka sig att vända lite burgare? McD är väl ett bra första jobb. Man fixar lite meriter o vitsord samt lär sig att arbeta i grupp och får lite känsla för arbetsmarknaden. 

Men detta är ju vidrigt. Jag anade inte att så stora organisationer sysslade med sånt skit och speciellt inte ett så basic jobb som McD. Varför skall vi egentligen med våra pengar stödja dem? 

De använder säkert svart arbetskraft på nätterna som städar och säljer nu även arbetstillstånd. Men det värsta är deras skenhelighet med sjuka barn, mat med leksaker och barnkalas mm. McDonalds, ni börjar att äckla mig!

http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.1149662-chefer-salde-jobb-pa-mcdonalds

http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.1151605-chefer-pa-mcdonalds-salde-jobb-till-nyanlanda

2 kommentarer:

Johan Tennbäck, McDonald's Sverige sa...

Det har eventuellt förekommit brottslig verksamhet kopplat till två personer verksamma vid en av våra restauranger i Stockholmsområdet. Vi ser mycket allvarligt på den uppkomna situationen och gjorde den 5 november en polisanmälan. I samband med polisanmälan arbetsbefriades de två brottsmisstänkta personerna. Med respekt för de personer som är involverade och med hänsyn till polisutredningen och juridiska processer, kan vi i nuläget inte säga mer. Vi gör vårt yttersta för att samarbeta med polisen i den fortsatta utredningen. Medias rapportering om att polisen ännu inte börjat behandla detta ärende, är felaktig.

Vi följer självklart alltid svensk lagstiftning och alla våra medarbetare har lön enligt kollektivavtal.

Vänliga hälsningar
Johan Tennbäck, McDonald’s Sverige

Gessleman sa...

"Eventuellt" Johan var väl ändå ett grymt felaktigt ord att använda då denna härva i nuläget växer.

Jag tror det absolut finns ett stort mörkertal av mer mygleri över hela McDonalds koncernen.

Att detta har pågått så pass länge "obemärkt" på toppnivå säger väl bara en hel del hur fritt spelrum det finns på hamburgermarknaden att tjäna pengar.