Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

torsdag 29 mars 2012

Förvriden verklighetsuppfattning genom droger och dataspelEtt tragiskt snetänk utan like. Var det droger i kombination med en förvriden verklighetsuppfattning i en outvecklad och omogen tonårshjärna genom för mycket våldsamma dataspel där man pucklat på människor och blir sen empatiskt avtrubbad?

Eller hade föräldrarna totalt misslyckat med att uppfostra deras barn hur man beter sig ute i samhället? Någon slags säkerhetspärr tycks inte ha funnnis där hos dessa ungdomar som fullkomligt galna och utan hämningar gett sig på en försvarslös gammal man.

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.901595-pojkar-anhallna-for-mordforsok

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.901516-ungdomar-samlades-vid-fontanen

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.901597-systern-jag-onskar-de-hade-fatt-se-min-bror-nu

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jättebra att du gripit de som begick vansinnes dådet. Men vad spelar det egentligen för roll. De kommer knappast att få några straff ändå. Om inte annat blir det förmildrande tack vare deras låga ålder. De är mycket väl medvetna om vad de har gjort oavsett ålder

Anonym sa...

"Förvriden verklighetsuppfattning genom droger och dataspel" Det kan du struka med en gång.

Så naiv är väl du ändå inte?

Anonym sa...

Invandrare utan något att förlora, uppväxta i en stadsdel fylld av missär och hopplöshet. Inte datorspel.

Anonym sa...

"Droger och dataspel"? Droger möjligtvis men dataspel har jag väldigt svårt att tro. Däremot våldsromantiserande med förebilder inom kriminella kretsar ser jag som sannolikt.

Marcus sa...

Är dessa ungdomar verkligen den typen av personer som sitter inne och lirar tv-spel under dagarna? Jag tror verkligen inte det, för då hade de inte haft något på torget att göra.

Peter Eriksson sa...

Det handlar om respekt, de skall visa hur jävla tuffa de är och att de inte tar skit från någon. Livstidsutvisning för gärningsmännen och deras föräldrar. Snart exploderar inbördeskriget. Det måste bli ett slut på den jävla mångkultur innan hela Sverige är förstört. Jävla politiker och media vi har.