Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

tisdag 31 januari 2012

Farligt inkompetenta - Förarna kan ej praxisDessa inkompetenta förare ska avskedas omedelbart! De utsätter människor för livsfara då de är totalt ouppmärksamma, otrevliga samt nonchalerar rutiner och praxis vid allvarliga händelser. Här ska inte ges några mesiga varningar. Ut med dem från tjänst direkt!

Detta är ett glasklart fall av idioter bakom ratten som säkert kan ångra sig bittert efteråt. Men då är det redan ljusår försent att vara efterklok. Oförlåtligt sanslöst dåligt omdöme!

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.845025-han-slapades-efter-bussen

6 kommentarer:

Anonym sa...

Håller helt med dig, dessa förare måste bort helt.
Dom flesta chaufförer är utläningar & kör efter sina egna länders trafikregler som inte ens finns dvs dom kör som dom vill. Har man varit på semester i något av dessa länder så förstår man precis vad jag menar.

Gessleman sa...

Det spelar ingen roll vilken nationalitet dessa har. Jag tycker det finns både skitbra och skitdåliga förare svenska som utländska.

anna sa...

Skönt att se att det fanns en nyansering i sista inlägget.
jag kör buss, och jag kan inte se att det skiljer sig mellan infödda och utlandsfödda. Men värderingar vill man ha bekräftade inte falsifierade så mina kollegor som har mörkare hudfärg än jag verkar få leva med det skitsnacket! Önskar nån visste vad vi har för arbetsmiljö, den har försämrats drastiskt de sista 10 åren eftersom facket lagt sig platt så vi jobbar mellan 4.30-18.40 med ett uppehåll mitt på dagen. Det gör oss fan inte piggare, inte mer skärpt. Fattar inte hur kontorspersonal bara kan anses klara av vara på jobbet 9 tim medan vi som sitter och måste vara koncentrerade 100% (inget chattande på Facebook på arbetstid här) anses kunna vara ute i trafik så länge. Tidtabeller som är HELT omöjliga att hålla, ändå försöker vi. Varför? jo, för att vi ser ångesten i passagerarnas ögon när de börjar oroa sig i körerna över deras anslutningar och regneet öser ner. Men, aldrig får vi lov att vara otrevliga, oseriösa!! Så jag håller fullständigt med om att föraren uppförde sig under all kritik. Alltid tråkigt för oss andra i yrkeskåren när detta händer.

Anonym sa...

Man får vad man betalar för. Så enkelt är det bara.

Anonym sa...

Samtidigt så ser ju jag som pendlar varje dag en massa idioter som försöker tränga sig på bussar där dörrarna är på väg att stängas. Om föraren skulle vänta in varenda idiot som är försenad till bussen så skulle ju alla på bussen bli försenade.

För och inte tala om alla människor som i sin stress tycker det är värt att riskera livet genom att springa framför rullande bussar och spårvagnar...

Tycker de flesta busschaufförer gör ett jättebra jobb...

Anonym sa...

Bara i morse fick jag hålla fast mig när jag satt ner minst två ggr för han tvärnitade som bara den med bussen. Detta verkar vara återkommande hos a-l-l-a Västtrafiks busschaufförer. Vem får inte lära sig på körskolan att bromsa mjukt så man inte flyger fram när man ska stanna? Många kör för fort i svängarna så man tappar balansen. Häromveckan fick jag en lårkaka pga det, när jag skulle sätta mig så krängde chauffören till i en väldig fart så jag slog i lårbenet i kanten.

Man har åkt mkt buss i sina dagar, och jag brukar gilla det, men det senaste året har varit ett gräsligt år, det är hemskt att åka buss nu för tiden!