Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

torsdag 4 februari 2010

Garanterat dåligt Västtrafik

Den lilla tavlan högt uppsatt i stolpen

Klicka på bilden för en större bild

Det lovas garantier av Västtrafik vid förseningar, men hur ska man veta om dessa, och hur länge när inga ordentliga infotavlor finns tillgängliga? I en Månad nu så har man på Frölunda Torg inte kunnat se ett dyft när spårvagnarna kommer (eller inte) på perrongen. En liten vit sak som drivs på batteri har man lyckas sätta upp nu i dagarna, men man ser knappt var som står för texten syns knappt på den lilla skärmen.

Spårvagnen blockerar passagen

Trängsel och trångt vid passagen

Det skylls på säkerhetsaspekter att perrongområdet stängdes av p.g.a ombyggnaden i Köpcentrats bottenplan, men jag ser inget som skulle relatera i att de behövde stänga av
HELA perrongen under TAK, så det blir endast en liten remsa kvar att stå och vänta UTOMHUS i blåst, snö regn och rusk, och så ska det vara ända fram tills JUNI månad enl Västtrafik. Detta känns ytterst väldigt dåligt planerat och genomtänkt.

Spårvagnen hindrar passagen

Inte många meter tillgodo här inte

Då Frölunda Torg är en STOR hållplats där det passerar många människor som nu får packas på en väldigt liten yta vid perrrongen och passsagen mellan spåren. Dels så stannar spårvagnarna med nästan hela "baken" av vagnen i vägen för passagen för resenärerna som gör det ännu krångligare att ta sig fram på ett smidigt sätt.

Ingen spårvagn och gott om plats

Den 4-5 meter breda passagen

Inga kommentarer: